Individuele Adem sessie

Waar de aandacht naar buiten gericht is, brengt de adem de aandacht terug naar binnen, naar het lichaam. Adem brengt je uit het denken naar het voelen, waar je in verbinding kan zijn met jezelf.

Door adem bewust toe te passen, kunnen onverwerkte ervaringen verwerkt worden, onbewuste en ongewenste patronen kunnen getransformeerd worden, waardoor adem helpt de kwaliteit van leven te verhogen.

Herken je dit en zou je het anders willen?

  • Negatieve gedachten en wil je meer positieve gedachten?
  • Innerlijke onrust of stress en wil je meer innerlijke rust ervaren?
  • Emoties die te pas en te onpas naar boven komen en wil je emotioneel meer in balans zijn?
  • Moeite met concentreren en wil je een beter concentratievermogen?
  • Vermoeid gevoel en wil je je vitaal en energiek voelen op elke leeftijd?

Wil je om jouw specifieke reden liever individuele begeleiding bij het ademwerk? Dat kan! B-YourSelf Yoga biedt jou de mogelijkheid om in een veilige omgeving en op jouw manier via de adem oude stukken te helen.

Hiervoor werken we op afspraak. Het tarief is afhankelijk van of het een enkele sessie betreft of een eerste kennismaking met ademwerk. Een begin maken met ademwerk bestaat altijd uit 3 sessies. Na het volgen van deze 3 sessies kunnen losse sessies geboekt worden. 

Ademwerk werkt helend en transformerend met betrekking tot opgeslagen emoties en ervaringen. Je hoeft niet te weten wat het is, door de adem wordt “het oude” los “geweekt”, waardoor er ruimte komt voor het nieuwe.

Ook is er de mogelijkheid om aan een workshop Ademen deel te nemen. Dat vind ik interessant!