Workshop Yoga in het dagelijks leven: door Sharesma Soekhai

Yoga in het dagelijks leven

Yoga is eenwording door werkelijk te zijn. Dit inzicht komt vanuit ervaring, ervaring komt voort uit de beoefening.

Yoga beoefening doe je op de mat met de (ademhalings)oefeningen en meditatie. Hierdoor haal je spanning uit je lijf, breng je de ademhaling en zo ook de mind tot rust en kun je dichter bij je Zelf komen. Yoga beperkt zich echter niet tot de mat. Het is een manier om in het te leven staan, wat dagelijks, elk moment, gepraktiseerd kan worden.

Tijdens de workshop besteden we aandacht aan deze leefwijze en ‘mentale beoefening’. We bekijken hoe obstakels die je tegenkomt op de mat, ook te herkennen zijn in het dagelijks leven. En hoe de yoga beoefening en praktische tips kunnen bijdragen aan jouw yoga pad.

Yoga- en filosofiedocente Sharesma Soekhai maakt helder wat yoga je kan brengen en wat het doel van yoga nu eigenlijk is en dat heel concreet!
Daarbij zal ze je ook helpen aan praktische tips voor leefstijl, voeding, motivatie en discipline. Sharsema is er dé persoon voor om de abstracte theorie te verbinden met ons praktische en werkzame leven. 

De workshop bestaat uit een deel praktijk en een deel theorie. Sharesma houdt van interactie, er is  voldoende gelegenheid om vragen te stellen!

Sharesma Soekhai is yogadocent bij Atmasanyama in Veendam en is daarnaast als filosofiedocent verbonden aan de yogadocentenopleiding van Ron van der Post. Zij verzorgt lessen en workshops over de Bhagavad Gita en over de algemene yoga filosofie. Ook leidt ze verschillende yogaretraites. Wil je meer over Sharesma weten: klik hier

Workshop Yoga in het dagelijks leven
Locatie: De Drieslag 30, Dronten, B-YourSelfYoga studio
Datum: zaterdag 16 maart 2019
Tijd: 9:30- 13:30 uur
Kosten: € 30,00 pp incl BTW
Meenemen: eigen lunch, evt eigen mat
Verzorgd: thee
Vragen en aanmelden kan per mail.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *