Lezing: meditatie, waar is het goed voor? 22 juni 2018 *save the date*

*SAVE THE DATE * SAVE THE DATE * SAVE THE DATE * SAVE THE DATE *

Op 22 juni komt er een lezing: Meditatie, waar is het goed voor?

Mediteren, je hoort het al wel steeds meer. Is mediteren niet vreselijk saai of zwerverig? Of heb je gedachten als: dat lukt me niet, het wordt juist vreselijk druk in mijn hoofd, ik kan niet stil blijven zitten, ik heb geen tijd om te mediteren, ik wil juist iets doen, mijn lichaam doet zeer als ik langer zit? Gelukkig, dan ben je daarin niet alleen, toen Yvonne begon met mediteren zijn deze gedachten namelijk allemaal door haar hoofd gegaan. Wil je weten wat meditatie voor je kan betekenen? Yvonne neemt je mee op reis. Ze legt op een hele begrijpelijke manier uit waarom deze oude wijsheid goed voor ons allemaal zou kunnen zijn. Ze houdt daarbij beide voeten op de grond, en vertelt over wat meditatie kan betekenen voor jou persoonlijk en hoe dat effect heeft op jou en de keuzes die je maakt, waardoor het ook effect kan hebben op de mensen om je heen.

Datum en tijdstip: Op 22 juni van 19:00-20:00 uur geeft Yvonne interactieve lezing over meditatie, waar is het goed voor? Mocht je bij voorbaat al vragen hebben, schrijf ze op en neem ze mee. Je kan ze inbrengen tijdens deze avond.

Aanmelden: Wil je erbij zijn, meld je dan aan via de contactpagina of stuur een mail.

Waar: Het is op de Drieslag 30, Dronten, in de yoga studio. (als je voor het Aeres Bedrijven Centrum staat, ga je rechts voor het gebouw langs en rijd je naar achteren. Er staat een bord achter het raam met Centrum voor Aandacht Flevoland en een sticker met B-YourSelf Yoga. Onze ingang is de 1e deur om de hoek).

Kosten: Gratis*.      *Er zal een potje aanwezig zijn voor een vrijwillige persoonlijke bijdrage die geschonken zal worden aan https://www.becausewecarry.org/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *