Herhaald wegens succes: lezing: yoga, wat zit er achter de houdingen?

Op 8 juni komt er een herhaling van de lezing: Yoga, wat zit er achter de houdingen? Gezien deze lezing op 25 mei goed bezocht was, geven we de mensen die niet in de gelegenheid waren om er bij te zijn nog een kans op 8 juni a.s. Dit zal de laatste lezing over dit onderwerp zijn, dus ben je geïnteresseerd in yoga en de achtergronden, geef je dan op!

Yoga is inmiddels gemeengoed voor veel mensen. Veelal wordt yoga gezien als het doen van houdingen op een yoga mat. Wat doen we dan eigenlijk? Is dat ook zoals yoga is bedoeld vanuit de filosofie gezien?  Wat is het verschil tussen yoga en gymnastiek?  Wat is de bedoeling van de houdingen en welk effect heeft het op het lichaam en misschien wel op meer. Komt er meer bij kijken en wat gaat er vooraf aan de houdingen en wat wordt er in werking gezet? Is yoga alleen fysiek of ook mentaal en emotioneel? Hier ga je allemaal antwoorden op krijgen tijdens deze lezing. Yvonne neemt je mee op reis in de yoga en de filosofie er achter.

Enkele reacties naar aanleiding van de vorige lezing waren onder andere:

“Voor leken in de yoga en haar filosofie was de gedachten gang goed te volgen”.

“Ik zou het nog wel een keer willen horen.”

Datum en tijdstip: Op 8 juni van 19:00-20:00 uur geeft Yvonne een herhaling van de interactieve lezing over oa de achtergrond achter de yoga, de werking en de effecten. Mocht je bij voorbaat al vragen hebben, schrijf ze op en neem ze mee. Je kan ze inbrengen tijdens deze avond.

Aanmelden: Wil je erbij zijn, meld je dan aan via de contactpagina of stuur een mail.

Waar: Het is op de Drieslag 30, Dronten, in de yoga studio. (als je voor het Aeres Bedrijven Centrum staat, ga je rechts voor het gebouw langs en rijd je naar achteren. Er staat een bord achter het raam met Centrum voor Aandacht Flevoland en een sticker met B-YourSelf Yoga. Onze ingang is de 1e deur om de hoek).

Kosten: Gratis*.      *Er zal een potje rond gaan voor een vrijwillige persoonlijke bijdrage die geschonken zal worden aan https://www.becausewecarry.org/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *